viernes, 26 de junio de 2009

EL BON DIA DEL GEGANTS!!! // ¡¡LOS BUENOS DÍAS DE LOS GEGANTS!!

Avui, com molts dies, les dues classes dels Gegants ens hem ajuntat per seguir la rutina del bon dia!! Gràcies a les nostres fotos i a l'ajut de tots els Menuts podem veure cada dia qui ha vingut i qui no!! L'encarregat ha de treure cadascuna de les fotos de la capsa i anar cridant a cadascun dels gegants per que l'enganxin al cartell!! Ens encanta ser encarregats!! Avui li ha tocat a l'Andrea!!

Hoy, como muchos días, las dos clases de los Gegants nos hemos juntado para hacer el Buen Día!!! Gracias a nuestras fotos y a la ayuda de todos los Menuts podemos ver cada día quien ha venido y quien no!! El Encargado tiene que sacar cada una de las fotos de la caja e ir llamando a cada uno de los Gegants para que la enganche en nuestro cartel!! Nos encanta ser encargados!!! Hoy le ha tocado a Andrea!!





Un cop veiem qui falta treiem a caixa de les cançons i a torns sortim a cantar quan ens toca a sort!! És moooolt divertit!!!

Una vez sabemos quien falta sacamos la caja de las canciones y por turnos salimos a cantar cuando nos toca a suertes!!! es muy divertido!!!


No hay comentarios: